Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinti si portadinti incarcator frontal Case, New Holland

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dinte ESCO Incarcator frontal
Out Of stock
Descriere
Dintii pentru incarcatoarele frontale sunt prevazuti cu o talpa groasa, plata, la baza acestora, reducand uzura cutitului de lama si a cupei, si permitand o mai buna incarcare. Portadintele se sudeaza doar in partea superioara a cutitului, avand astfel o durata de exploatare mult mai mare ca urmare a reducerii uzurilor.

ESCO este lider mondial in segmentul pieselor de uzura pentru utilaje terasiere; are o traditie de un secol, fiind sinonim cu inovatia si performante deosebite si imbunanatind in permanenta gama de parti de uzura pentru industria utilajelor de constructii si minerit. ESCO ofera solutii pentru uzura si unelte pentru cele mai dure si solicitante aplicatii. Centrele de productie din America de Nord si de Sud, Europa si Asia servesc intr-un timp record atat clientii OE (pentru echiparile de fabrica ale utilajelor) cat si reteaua globala de distribuitori autorizati ai pietei post-vanzare (Aftermarket).

Ultralok

Ultralok este cel mai nou sistem de dinti al ESCO, lansat in 2009 si a devenit rapid unul dintre cele mai vandute astfel de sisteme pentru cupele de excvator. Ultralok este un sistem inovator si eficient din punct de vedere al costurilor, avand dispozitivul de blocare integrat in dinte si reducand astfel sistemul la 2 parti componente, spre deosebire de unul traditional ce are siguranta si bolt, care necesita de asemenea inlocuire. Ultralok nu necesita ciocan la instalare, astfel ca siguranta muncii este crescuta, stocul este redus, iar inlocuirea dintilor uzati decurge cu mai multa usurinta. Asadar, datorita designului sau deosebit, Ultralok ofera un sistem de blocare sigur, usor de actionat, eliminand totodata necesitatea folosirii de bolturi sau inchizatori.

Ultralok foloseste aliaje de otel mai dur astfel incat durata de utilizare creste, avand in medie o rezistenta la uzura cu 15% mai mare decat alte sisteme de dinti, concurente. De asemenea, profilele sistemului sunt modelate prin simulare computerizata a uzurii si tenacitatiii, astfel incat se obtine o optimizare a fiabilitatii si rezistentei concomitent cu cresterea performantelor de sapare. Dintii raman ascutiti chiar si pe masura ce se uzeaza, penetreaza mai bine si se uzeaza intr-un ritm mai scazut.

Astfel, Ultralok atinge echilibrul ideal intre protectia anti-uzura si productivitate. O penetrare mai buna ajuta la cresterea cantitatii de material ridicat de cupa, profilele special proiectate pentru minimizarea uzurii si autoascutirea dintilor contribuind evident la sporirea capacitatii de penetrare. Astfel, dependenta de presiunea hidraulica  se reduce, consumul de combustibil scade si productivitatea in ansamblul sau creste.

In concluzie, Ultralok e superior deoarece ofera:

- Rezistenta sporita la uzura cu 15% fata de concurenta
- Durata utila de exploatare crescuta
- Fiabilitate crescuta
- Performante de sapare crescute
- Diminuarea costurilor indirecte de exploatare a utilajului
- Diminuarea costurilor directe prin reducerea necesarului de repere in stoc (design inovator din doua componente, fara bolturi sau inchizatori)
- Usurinta in schimbarea dintilor uzati (deblocarea se realizeaza printr-o simpla actionare a mecanismului de blocare integrat in dinte cu ajutorul levierului special prevazut pentru aceasta)
- Siguranta sporita a muncii (nu este necesara folosirea ciocanului la schimbarea dintilor uzati)
- Gama variata de profile disponibile pentru orice tip de aplicatie, in functie de conditiile de sol si de exploatare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura